Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Int. Transporte Popovici a achiziţionat 20 de camioane MAN TGX de nouă generație

Int. Transporte Popovici a achiziţionat, la finele anului trecut, o flotă de 20 de camioane din noua generaţie MAN TGX, pentru transportul pe distanțe lungi.

„Noua generație MAN ne-a atras atenția atât prin avantajele pe care le oferă, în special prin eficienţa consumului de combustibil, cât și pentru confortul de care beneficiază șoferii. Suntem mulţumiţi nu numai de calitatea camioanelor, ci şi de serviciile oferite de MHS Truck & Bus Group pe care, de altfel, ne bazăm dezvoltarea activităţii noastre de transport”, a declarat Sarolta Bara, director general Int.Transporte Popovici.

Cele 20 de autotractoare MAN TGX 18.510 4×2 BL SA au cabină GM, echipată cu 2 paturi și deflectoare de aer. Vehiculele sunt propulsate de motor D26, având 510 CP și cuplu motor maxim de 2600 Nm, şi sunt echipate cu transmisie MAN TipMatic cu retarder, pilot inteligent EfficientCruise, şi sistemele de siguranţă ESP, controlul tracțiunii (ASP), asistenţă pentru frânarea de urgenţă (EBA) şi sistemul de avertizare la părăsirea benzii (LDW) în configuraţia standard. De asemenea, pentru un plus de confort al șoferului, interiorul cabinei este dotat cu scaune cu suspensie pneumatică, suport lombar și pentru umeri, sistem media cu ecran de 7 inch, MAN Smart Select, Navigație, MAN EasyControl, sistem climatronic, climatizare în staționare și frigider de 41l. Șoferii au la dispoziție un spațiu total de depozitare de 990l, dintre care un sertar sub pat, de 53 l, trei compartimente de depozitare deasupra parbrizului, ladă în stânga și în dreapta, sub pat, cu acces din interior și din exterior.            

„Ne bucurăm să continuăm parteneriatul alături de Int. Transporte Popovici, precum și faptul că aceasta a ales să fie printre primii utilizatori ai noii generații de camioane MAN” a declarat Elena Claudia Iordache, CEO MHS Truck & Bus, distribuitorul MAN în Romania.

Noua generație de camioane MAN, lansată la începutul anului trecut, a fost premiată la nivel internațional cu trofeul „International Truck of the Year 2021” pentru noul model MAN TGX şi cu premiul „Red Dot Design” pentru noua cabină. De asemenea, conform testelor TÜV, noua generație de camioane MAN economisește cu până la 8,2 % mai mult combustibil în comparație cu generația precedentă.

Articole similare

Ad