Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Mercedes-Benz Actros F și Edition 2, disponibile pentru comenzi

Noul Actros F – destinat în special firmelor care fac transport regional în cutii mobile, gunoiere sau cisterne, nu au neapărat nevoie de toate sistemele inovatoare din dotarea noii generații Actros și sunt interesate de un preț mai mic de achiziție, dar de performanțe bune și de „ADN-ul“ Mercedes-Benz – va intra în producția de serie în aprilie și poate fi deja comandat de clienți din 24 de țări UE și din anumite țări necomunitare.

Actros F aduce o cabină nouă în portofoliul producătorului german, în versiuni StreamSpace sau BigSpace cu lățime de 2,5 m și tunel motor înalt de 120 mm, deci cu spațiu interior generos pentru clasa sa, și cu o intrare/ieșire joasă, cu numai trei trepte.

Noul model este disponibil în 17 versiuni diferite, cu volan numai pe partea stângă și cu bord clasic și oglinzi laterale convenționale în echiparea standard și este dotat cu sistem de navigație, control al climatizării, monitor multimedia de 10″, volan multifuncțional de la actuala generație Actros și cu Predictive Powertrain Control, ABA5, Lane Keeping Assist și, la cerere cu Sideguard Assist (pentru acesta din urmă producătorul oferă discount de 15% pentru prima de asigurare).

Camionul este propus alături de diverse servicii Mercedes-Benz Trucks: oferte flexibile de leasing, pachete de service și conectivitate datorită Mercedes-Benz Uptime și Fleetboard Manager App.

Tot din ianuarie poate fi comandat și camionul Edition 2, ediție limitată la 400 de unități, care propune un nou nivel de confort și siguranță și un design deosebit.

Articole similare

Ad