Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Scania va livra în Marea Britanie peste 2.250 de camioane…

… în cadrul unei singure comenzi, date de Consortium Purchasing, condus de William Stobart, președinte executiv al GreenWhiteStar Acquisitions, care deține Eddie Stobart, The Pallet Network, iForce ș.a., și de Allan Jenkinson, proprietar al A. W. Jenkinson Forest Products.

Camioanele vor fi livrate în următorii doi ani și reprezintă cea mai mare comanda din istorie primită de Scania din Europa, pentru vehicule civile. Acestea vor fi exploatate până la trei ani, în funcție de tipul de transport pe care-l vor face, și vor beneficia de contracte complete de întreținere și reparații.

William Stobart are în exploatare de trei ani generația actuală de la Scania și este foarte mulțumit de fiabilitatea lor, de consumul de carburant și de service-ul excelent, dar și de rețeaua densă de ateliere. De aceea camioanele Scania reprezintă o mare parte din flota companiei.

Concret, este pentru a șasea oară când Eddie Stobart Limited și firmele asociate au plasat o comandă atât de mare la Scania, după cele de 1.000 de unități din 2010 și 2012, de 1.500 în 2014, de 2.000 în 2016 și de 2.100 de camioane din 2018.

Articole similare

Ad