Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

GEFCO își consolidează managementul internațional

„Parteneri, nelimitați” definește scopul companiei GEFCO, în timp ce accentul este pus pe relațiile de lungă durată cu clienții și partenerii săi, servicii inovatoare și echipe formate din experți. Prin “Proximitate Infinită” sau o cultură unică de cooperare continuă, creștere și învățare, managerii și angajații au oportunități pentru a evolua în cadrul clusterelor din grup.

Lider mondial în soluții multimodale pentru lanțurile de aprovizionare și lider european în logistica automobilelor, GEFCO și-a consolidat, recent, managementul prin sosirea unor noi directori generali, cu experiență la nivel internațional.

Clusterele GEFCO

Germania, Austria, Elveția și Benelux: Frank Erhard, un veteran GEFCO de 7 ani și Director General al GEFCO Germania, conduce acum un nou cluster care include regiunea Benelux, Austria și Elveția. Thierry Vasselin, fostul director de transport și depozit pentru Benelux, a fost promovat în funcția de Director General din Benelux. Vasselin aduce o experiență de peste 7 ani din GEFCO, cu roluri de conducere anterioare în Rusia, Orientul Mijlociu și China.

Spania și Maroc: Denis Renard, Director General al GEFCO Turciași Orientul Mijlociu, a preluat conducerea GEFCO Spania și Maroc, completând astfel o carieră de 16 ani în GEFCO, în care a mai avut rolul de conducere în țări ca Slovacia și România. Sebastien Roger, un alt veteran, de peste 15 ani în GEFCO, și fost director al business-ului cu ambalaje reutilizabilă al GEFCO, a fost promovat în funcția de Director General în GEFCO Maroc și zona liberă a Marocului.

Cehia, Slovacia și Ungaria: Aleksander Raczynski, Director General în Cehia și Slovacia a preluat și Ungaria. El are în spate o experiență de 16 ani în GEFCO, cu funcții de conducere anterioare în Bulgaria și Rusia.

Bulgaria și Serbia: Lachezar Roubchev, de 9 ani în GEFCO, a devenit Director General al noului cluster din Bulgaria și Serbia. El a fost anterior Director General în Serbia.

Italia și Tunisia: Cu o experiență de 23 de ani la GEFCO, Fabrice Barthe s-a mutat din funcția de Director General al regiunii Benelux, în rolul de Director General pentru Italia, Mercurio Group și Tunisia.

Turcia și Orientul Mijlociu: După un mandat de 8 ani în cadrul GEFCO, Stefano Pollotti a preluat funcția de Director General al clusterului Turcia, Emiratele Arabe Unite (Emiratele Arabe Unite) și Irak, bazându-se pe experiența sa puternică în calitate de manager pentru Emiratele Arabe Unite și al unui joint venture al GEFCO din Arabia Saudită.

Conducerea la nivelul țărilor

Franța: Vittorio Battaglia a devenit președinte GEFCO Franța, aducând mai mult de 20 de ani de experiență în conducerea marilor companii de transport și lanțuri de aprovizionare, cel mai recent rol avându-l în calitate de Corporate Transport General Manager FM Logistic.

Brazilia: Cu o experiență de 20 de ani în roluri internaționale la GEFCO, cel mai recent ca Director General în Italia în ultimii cinci ani, Fernando Pinto este acum Director General al GEFCO Brazilia.

România: Bogdan Ioniță, a devenit Director General al GEFCO România, aducând peste 14 ani de experiență la GEFCO, cel mai recent rol fiind Overland & Contract Logistics Lead pentru GEFCO Republica Cehă și Slovacia.

Marea Britanie: Cedric Chacon, un expert cu 19 ani în GEFCO, a fost promovat în funcția de manager general al GEFCO UK, care include activitățile Grupului Air & Sea. El a ocupat funcția de director GEFCO Overland și Contract Logistics pentru Marea Britanie.

Articole similare

Ad