Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

APOTEA își extinde soluția automatizată de depozitare

Apotea, cea mai mare farmacie online din Suedia, și-a extins soluția automatizată de depozitare printr-un nou parteneriat cu SSI Schäfer, conform unui anunț făcut de specialistul intralogistic la în urmă cu câteva zile.  

În ultimii ani, datorită creșterii foarte puternice, retailerul online din domeniu farma a investit într-un centru logistic important dotat cu un sistem automat de la SSI Schaefer. Cu ajutorul extinderii soluțiilor de depozitare automată, farmacia online va putea procesa circa 700.000 de colete pe lună în viitorul apropiat.

Potrivit sursei citate, furnizorul de soluții de depozitare a dezvoltat și implementat o soluție de picking automată cu cadrul-A pentru Apotea din 2019. Cadrul permite o procesare rapidă a comenzilor complexe, chiar și în perioadele de vârf. Pentru că preluarea comenzilor și realimentarea rafturilor sunt procese separate cadrul A este reumplut atunci când sarcina este redusă, în timp ce preluarea comenzilor este complet automatizată la orele de vârf, potrivit lui SSI Schäfer. Aacest lucru permite o utilizare optimă a personalului în depozit, rate de eroare scăzută și performanțe semnificativ îmbunătățite. Sistemul a fost instalat complet doar în toamna anului 2019, dar datorită creșterii rapide a volumelor Apotea este necesară o extindere pentru aproape o dublare a comenzilor livrate. Cadrul actual poate stoca până la 1.500 de produse și permite preluarea până la 1.400 de comenzi pe oră. Extinderea presupune adăugarea unui cadru suplimentar care poate procesa alte 1.000 de comenzi pe oră. Noua unitate de producție va fi funcțională de anul acesta.

Articole similare

Ad