Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

FedEx intră oficial în România și închiriază un depozit WDP la Cluj

FedEx, Decathlon, LPP, Eobuwie și Profi sunt companiile care vor beneficia în acest an de noi spații logistice în parcurile WDP, care va investi în România, până la finalul anului 2023, circa 116 milioane de euro pentru o suprafață totală construită de circa 188.000 mp.

Dezvoltatorul belgian de spații logistice WDP, unul dintre cei mai activi investitori de pe piața din România, a dat publicității astăzi rezultatele financiare pentru 2020. În ciuda anului dificil, compania a înregistrat un rezultat robust și continuă investițiile.

În România,  WDP a finalizat în 2020 investiții de 134 de milioane de euro, însumând spații logistice în suprafață de 223.600 mp la Ștefăneștii de Jos, Slatina, Buzău, Deva, Sibiu, printre beneficiari numărându-se Pirelli, Alcar, Lecom, Ursus Breweries, Auchan, Carrefour, Aggreko sau Aeronamic Eastern Europe.

WDP va investi în România 116 milioane de euro în următorii trei ani

Până la finalul lui 2023, compania va investi doar în România 116 milioane euro, pentru spații logistice de 187.838 mp. Investițiile care vor fi livrate în etape sunt în Ștefăneștii de Jos, Cluj, Craiova, Păulești, Roman și Timișoara. Beneficiarii spațiilor sunt Profi, LPP, Decathlon, Fedex și Eobuwie.

Articole similare

Ad