Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Krone lansează un nou serviciu de asistență tehnică rapidă

Krone propune, prin noul său partener premium EBTS Always in Motion, un serviciu de asistență rapidă și foarte competentă în caz de pană. Șoferul care are o astfel de problemă contactează call centre-ul de urgență EBTS, își spune numele, numărul de înmatriculare al vehiculului, numărul șasiului, numele companiei sau al proprietarului vehiculului și locația unde se află, și o echipă de tehnicieni pornește spre el. Serviciul este disponibil fără taxă, 7/7, în 18 limbi, astfel încât șoferul să fie sigur că nu vor fi probleme de comunicare.

Numerele la care poate fi solicitat serviciul Krone Mobility, în întreaga Europă, sunt 00800 225 55 76 63 sau +49 (0) 5951 209 902.

EBTS a fost fondat în 1994 ca platformă multiculturală de sprijin care garantează că semiremorcile și/sau camioanele beneficiază rapid de asistență tehnică în eventualitatea unei defecțiuni neașteptate. Aceasta are opt platforme internaționale în Belgia (unde este sediul central), Germania, Franța, Macedonia, Moldova, Polonia, Rusia și Spania, și numeroși parteneri în întreaga Europă.

Articole similare

Ad