Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Numărul de membri TAPA creşte proporţional cu preocuparea rezilienței lanţului de aprovizionare

Preocupările tot mai mari cu privire la rezistența lanțurilor de aprovizionare globale, care încearcă să facă față perturbărilor continue cauzate de pandemia Covid, au contribuit la o creștere record a numărului membrilor nou-înscrişi în Asociația pentru Protecția Activelor Transportate (TAPA) în Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA). Astfel, în 2020, peste 100 de companii s-au înscris în TAPA şi şi-au luat certificările necesare, iar în ianuarie 2021 au mai venit 14 membri noi, cu 70% mai mult faţă de prima lună a anului precedent, se arată într-un comunicat de presă TAPA.

Per total, aproape 650 de membri ai TAPA din regiunea EMEA includ producători, furnizori de servicii logistice, furnizori de servicii de securitate, operatori de locuri de parcare, asigurători, agenții de aplicare a legii și alte asociații partenere.

În 2020, numărul membrilor TAPA a crescut în Belgia, Bulgaria, Republica Cehă, Danemarca, Finlanda, Franța, Germania, Ungaria, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Țările de Jos, Polonia, Portugalia, România, Africa de Sud, Suedia, Elveția și Regatul unUit.

„Numărul membrilor noștri a crescut constant în ultimii ani, dar am înregistrat un număr record de înscrieri în 2020, deoarece reziliența lanțurilor de aprovizionare din întreaga lume a intrat sub atenția guvernelor. În mod clar, mai multe companii recunosc TAPA ca un partener dovedit pentru a ajuta la protejarea și securizarea lanțurilor de aprovizionare și înțeleg avantajele de a face parte din cea mai mare comunitate din lume de profesioniști din domeniul rezilienței și securității lanțului de aprovizionare. Ne așteptăm să vedem din nou o creștere peste medie în 2021, întrucât întreruperile continue determină companiile să lucreze cu noi parteneri și în noi zone geografice, care toate prezintă riscuri de securitate asociate”, a declarat Thorsten Neumann, președinte și CEO al TAPA EMEA.

TAPA observă, de asemenea, o cerere crescută pentru standardele sale de securitate a lanțului de aprovizionare în întreaga regiune EMEA, cu niveluri record de certificări pentru cerințele sale de securitate a instalațiilor (FSR), cerințele de securitate pentru transporturi (TSR) și cerințele de securitate a parcării (PSR).

Pe lângă standardele sale din industrie, TAPA sprijină programele de gestionare a riscurilor și de prevenire a pierderilor membrilor săi, oferind informații despre furtul de marfă, pentru a ajuta companiile să înțeleagă când și unde se produc pierderi de produse din lanțurile de aprovizionare, tipurile de atacuri criminale, produsele vizate și modul operandi fiind folosit. În plus față de serviciul său de informații privind incidentele (IIS), TAPA oferă o bază de date cu locuri de parcare securizate pentru camioane, pentru a ajuta membrii să planifice rute de transport sigure pentru bunuri de mare valoare, furturi, precum și servicii de instruire.

Articole similare

Ad