Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

MAN va livra 100 Lion’s City EfficientHybrid în Lituania

MAN Truck & Bus a primit o comandă pentru 100 de autobuze Lion’s City EfficientHybrid pentru Kaunas, al doilea oraş ca mărime din Lituania.

Livrările se vor face până la jumătatea acestui an, vehiculele intrând în flota operatorului public Kauno autobusai – un prim autobuz din această comandă a fost furnizat în toamna lui 2020 şi a intrat în serviciu pe ruta care leagă centrul oraşului de aeroport.

Cele 100 Lion’s City, de 12 m lungime, sunt configurate cu 28 de locuri pe scaune şi 78 în picioare şi sunt propulsate de noul motor D1556 LOH, mai uşor şi mai eonomic, care îndeplineşte standardul de poluare Euro 6d. Împreună cu sistemul MAN EfficientHybrid, cu funcţie start&stop inclusă în echiparea standard, consumul de combustibil este redus suplimentar. De altfel, peste 90% dintre autobuzele urbane MAN de nouă generaţie au fost comandate cu sistemul EfficientHybrid, a declarat Rudi Kuchta, şeful Diviziei Bus din cadrul MAN Truck & Bus.

Autobuzele operate de Kauno autobusai sunt dotate cu sisteme puternice de încălzire şi de aer-condiţionat, porturi USB, monitoare de informare, sistem audio cu 8 boxe, iar scaunele sunt acoperite cu material anti-bacterian, uşor de curăţat, dezvoltat special pentru transportul urban.

Având 300.000 de locuitori, Kaunas este un oraş istoric, care atrage în fiecare al numeroşi turişti, dornici să viziteze castelul medieval, Primăria construită în stil baroc, dar şi numeroasele biserici medievale şi muzee.

Articole similare

Ad