Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Kässbohrer lansează patru modele pentru construcții

Kässbohrer propune, sub motto-ul „Enginuity“, cea mai largă gamă de vehicule de construcții dintre toți producătorii europeni, așa cum declară reprezentanții săi, incluzând silo, cisterne, basculante, platforme și trailere joase, oferite în peste 55 de țări. Iar acestea sunt optimizate permanent, în urma unor investiții semnificative în cercetare și dezvoltare, pentru a se adapta cerințelor în schimbare ale clienților.

Acum Kässbohrer anunță lansarea a patru modele de construcții și, pentru a se adapta la restricțiile din timpul pandemiei, a organizat o expoziție virtuală, la care puteți lua parte la https://virtualexhibition.kaessbohrer.com/, pentru a afla informații mai multe despre ele și a le studia cât de îndeaproape este posibil în contextul actual.

Noua axă centrală fiabilă K.TAN P 1+2 este concepută în special pentru clienții din domeniul forestier și al construcțiilor. Noua serie K.TAN se remarcă prin greutatea proprie redusă, începând de la 5.500 kg, care însă nu-i afectează robustețea și fiabilitatea, și care crește sarcina utilă și economisește carburant atunci când se circulă fără încărcătură. TAN P 1+2 permite un transport multifuncțional și flexibil, deoarece este echipat cu diverse tipuri de inele de ancorare, cu capacitate de 8 t sau 10 t, 2×2 șiruri de buzunare pentru stâlpi verticali și buzunare pentru stâlpi pe laterale.

Semiremorca platformă joasă K.SPA MR 3 cu nișă de 620 mm adâncime, pentru transportat de încărcături înalte, de până la 3.380 mm, are trei axe, este extensibilă și se pretează la transport de încărcături înalte, lungi și grele, în condiții de siguranță maximă. Aceasta are o greutate proprie de 10 t, dispune de șasiu S700MC robust, din oțel, care permite o sarcină utilă mare sau reduce consumul la cursele pe gol, este foarte flexibilă datorită șasiului extensibil până la 6.900 mm și a platformei culisante și dispune de sisteme diverse de ancorare a mărfurilor, ca inele de fixare de 5 și 10 t, 4×2 șiruri de buzunare cu stâlpi verticali și buzunare cu stâlpi pe părțile laterale, certificați EUMOS. Vehiculul poate fi echipat cu o gamă largă de opționale, cum ar fi axă liftantă, componente metalizate sau rampe gât de lebădă față și spate, și are certificat de rezistență 22,5 t Code XL pentru panoul din față.

Pentru transport de echipamente de construcții, agricole și forestiere, Kässbohrer propune acum și modelul K.SLA R 4, extensibil, cu patru axe, cu șasiu robust din oțel S700MC și cu greutate proprie de 13.250 kg, cu nișă pentru roțile echipamentelor și cu diverse inele de ancorare de 5 sau 10 t, 3×2 șiruri de buzunare pentru stâlpi verticali și buzunare pentru stâlpi pe laterale, pentru un transport flexibil.

În sfârșit, platforma joasă K.SLH 4, extensibilă până la 6.200 mm, cu patru axe, viratoare hidraulic, este foarte ușor de manevrat chiar și la curbele strânse din zonele rurale și permite un transport sigur și flexibil pentru încărcăturile grele, având șasiu robust și plat și înălțimea platformei de 875 mm de la sol. În ciuda șasiului robust, vehiculul are o greutate proprie de numai 13.000 kg și permite o încărcare pe axă de 12 t. Pentru minimalizarea costurilor de întreținere și creșterea duratei de viață, K.SLH 4 poate fi echipat cu unitate centrală de lubrifiere, pentru ungerea periodică a anumitor puncte ale vehiculului, și cu manometru care arată sarcina.

Articole similare

Ad