Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Marangoni Retreading Systems scumpește materialele pentru reșapare cu 0,20 euro / kg

Începând cu 1 martie 2021, Marangoni Retreading Systems va majora cu 0,20 euro / kg prețul de vânzare pentru materialele din cauciuc utilizate pentru reșaparea anvelopelor în toate țările din Spațiul European.

Această creștere reflectă scumpirea materiilor prime utilizate de acest sector, scumpire datorată creșterii cererii la nivel global, precum și reducerii cantităților disponibile.

Creșterea prețului materiilor prime a obligat deja diferiți producători de anvelope noi și / sau materiale pentru reșapare să adopte creșteri de preț sau să le programeze pentru următoarele săptămâni. Marangoni consideră că aceste majorări nu vor avea un efect negativ asupra competitivității industriei reșapării. De fapt, anvelopa reșapată, deoarece folosește mai puține materii prime în comparație cu produsele noi, va avea beneficii din această tendință.

Marangoni Retreading Systems este divizie a Grupului Marangoni, dezvoltator și distribuitor de materiale și tehnologii pentru reșaparea la rece a anvelopelor pentru camioane și autobuze.

Articole similare

Ad