Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Cummins și Isuzu vor fabrica un motor diesel pentru gama medie

Cummins și Isuzu Motors Limited au anunțat încheierea unui acord pentru fabricarea unui sistem de propulsie pentru gama medie, marcând un pas în față în parteneriatul Isuzu Cummins Powertrain (ICPP) început în mai 2019.

În cadrul acestui acord global, Cummins va furniza propulsii diesel B6.7, pentru utilizare pe camioane de dimensiuni medii, în vederea satisfacerii nevoilor globale ale clienților. Cummins și Isuzu vor colabora strâns pentru a integra motorul cu șasiul Isuzu și pentru a respecta reglementările japoneze privind emisiile.

Șasiul Isuzu echipat cu motor diesel Cummins B6.7 va fi introdus în America de Nord în 2021 și în Japonia, Asia de Sud-Est și alte regiuni la o dată ulterioară. Motoarele pentru camioane construite în Japonia vor fi asamblate la unitatea Isuzu din Tochigi, Japonia.

Isuzu și Cummins au încheiat, de asemenea, un acord pentru a efectua cercetări comune pentru diverse tehnologii de propulsie, folosind capacitățile de inginerie avansată ale companiilor.

Cele două companii s-au angajat să sporească în continuare eficiența și nivelul de emisii al motoarelor diesel, extinzând discuțiile de parteneriat pentru a include noi surse de energie, inclusiv tehnologii de propulsie electrică.

Articole similare

Ad