Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Ford modifică versiunea Transit cabină cu șasiu pentru a face față cererii mari în transportul internațional

Ford a introdus o nouă versiune a șasiului său Transit, special conceput pentru a oferi capacitate maximă de încărcare operatorilor de pe piața internațională de transport de 3,5 tone. Cea mai nouă versiune a șasiului L5 poate transporta până la 10 euro paleți și o sarcină utilă de până la 950 de kg.

Noul model cu tracțiune față are un șasiu mai lung și sisteme de propulsie Heavy Duty, fiind dezvoltat ca răspuns la cererea puternică din Polonia, Europa Centrală și statele baltice – state în care numeroase companii fac transport expres cu vehicule de 3,5 tone pe rute internaționale. Noul model are o capacitate maximă de până la 10 euro paleți și o sarcină utilă de 950 kg. Pentru a putea livra toată această capacitate, șasiului L5 Transit are un ampatament de 4,522 mm, cel mai lung din clasa sa. Pentru a putea converti șasiul astfel încât să îndeplinească noile sarcini, Ford a lucrat cu carosierii polonezi Carpol și Nadwozia Partner care au produs vehicule demo cu remorci de tip box cu acces lateral prelată tip perdea și zone de dormit în spatele sau deasupra cabinei.

Toate cabinele noului șasiu L5 FWD sunt echipate de motorul diesel EcoBlue de 2.0 litri, în două versiuni de putere 130 CP și 160 CP. Ambele variante Heavy Duty acceptă conversii de peste 2.380 kg greutate convertită, ideale pentru operatorii de transport internațional.

Articole similare

Ad