Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Ekol Logistics deschide o noua conexiune Ro-Ro intre Spania si Turcia

Ekol Logistics a lansat pe 6 februarie o nouă conexiune intermodală între Izmir (Turcia) și Tarragona (Spania), feribotul de tip Ro-Ro fiind operat de DFDS „Începem aceste servicii pentru clienții noștri spanioli din sectorul textil. Această conexiune intermodală oferă clienților noștri nu numai avantajele vitezei de transport – o cursa dureaza doar 60 de ore – ci și un nivel ridicat al calității serviciilor”, a declarat Ahmet Musul, președintele Ekol. Sandra Latre, Country Manager Ekol Spania spune insa ca si clienții din alte sectoare pot folosi aceasta linie intermodala, care se astimeaza ca va adduce companiei o economie de 610.000 l de motorină pe lună, cee ace inseamna o reducere a emisiilor de CO2 cu 900.000 kg pe lună.

Pentru început, feribotul va rula o dată pe săptămână în fiecare direcție. „Această nouă conexiune va permite conectarea Marocului, Spaniei și Portugaliei cu Turcia și Orientul Mijlociu într-un mod optim. Lansarea operațiunilor intermodale din Spania în Europa va transforma această nouă organizare într-o soluție multimodală, similară cu ceea ce Ekol operează deja la Trieste și Sete. Noi conexiuni cu țările baltice, Rusia și Portugalia pe care le-am implementat deja – completează serviciile Ekol și ajută la oferirea de conexiuni eficiente de la est la vest pentru toți clienții noștri. De exemplu, dacă colectam  mărfuri din Portugalia marți seară, putem livra marfa în Turcia luni, sunt doar 144 de ore”, adaugă Alfio Centocinque, director general Ekol Group Freight.

În plus, Ekol lansează și o nouă linie în Maroc, care il leaga de Europa, Turcia și Orientul Mijlociu. Ekol va livra mărfuri din Turcia către Maroc pe linia Turcia-Spania-Maroc în 144 de ore. Ca parte a acestui serviciu care asigură un transport rapid și programat în regiunea mediteraneană, mărfurile colectate din toată Turcia până sâmbătă seara sunt livrate oriunde în Maroc până vinerea următoare, iar mărfurile colectate din Maroc până marți seara sunt livrate în toată Turcia în următoarea zi de luni.

Ekol își consolidează soluțiile de logistică intercontinentală bine organizate cu noi rute și servicii. Primul pas este să ofere servicii de transport către Portul Tanger Med din Maroc, al cincilea cel mai mare partener comercial al Turciei în Africa. Deschiderea unei noi conexiuni Ro-Ro între Spania și Turcia si extinderea altor conexiuni între Maroc, Portugalia și țările baltice fac parte din planul Ekol de dezvoltare a serviciilor.

Articole similare

Ad