Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Gijs Klomp este noul Head of Business Development pentru CTP în România

CTP, al cincilea dezvoltator de proprietăți industriale din Europa, își extinde echipa din Europa prin numirea lui Gijs Klomp ca Head of Business Development în România.

Klomp vine cu vaste cunoștințe despre piața industrială de imobiliare în România, acolo unde CTP deține și gestionează un portofoliu de 1,5 milioane m2 din poziția de lider de piață. Sarcina principală a lui Klomp în noul său rol va fi extinderea portofoliului la peste 2 milioane m2 până la sfârșitul anului 2021.

„Gijs este un om dedicat, cu 20 de ani experiență în domeniu și care a gestionat tranzacții de peste 2 miliarde de euro în cariera lui. Sunt foarte încântat să avem un lider de calibrul lui alături de noi. Gijs ne va ajuta să extindem portofoliul CTP în România, piața cu cel mai rapid ritm de expansiune la nivel de CEE.” – Remos Vos, CEO CTP

După ce a absolvit studii de management al proprietăților imobiliare la Universitatea de Tehnologie din Eindhoven, Gijs a ocupat numeroase roluri de senior în managementul de tranzacții și active din cadrul unor companii de renume precum ING Real Estate Invest Management, JLL, CBRE și Nepi Rockcastle, pentru regiunea CEE.

CTP este cel mai mare dezvoltator de proprietăți industriale din Europa Centrală și de Est cu peste 6,3 milioane m2 de spații logistice în șapte țări în care compania este prezentă. Cu întreg portofoliul certificat BREEAM, CTP își revendică rolul de cel mai sustenabil dezvoltator din regiune, reușind să atingă neutralitatea la nivelul amprentei de carbon chiar anul acesta.

Articole similare

Ad