Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Renault isi extinde familia de utilitare cu Express Van

Renault a anuntat inceperea productiei noului Express Van, care pastreaza caracteristicile mărcii Renault, cum ar fi farurile LED în formă de C (C-Shape). Noul Express Van exprimă robustețe și dinamism, datorită grilei înalte, capotei striate și liniilor fluide. Designul său are finisaje atractive și inserții cromate la exterior, in timp ce interiorul e funcțional, modern și practic, incorporand un panou de bord modern și orizontal cu linii curate care pune în evidență volumul cabinei. Noul Express Van ofera un spațiu de stocare record de până la 48 l.

Noul Express Van are dimensiuni la cel mai bun nivel din clasa sa: 1,91 m lungime de încărcare la podea (cu partiție solidă), lățime de deschidere de 716 mm pentru ușa laterală culisantă. Volumul său de marfă de la 3,3 la 3,7 m3 este printre cele mai mari din segment.

Sarcina utila este de până la 780 kg în versiunea pe benzină și de 650 kg la cea diesel. Este echipat cu șase inele de ancorare pivotante pe podea și patru în lateral.

Trei nivele de echipament multimedia sunt disponibile: Radio Connect R&Go, precum și sistemul multimedia Renault EASY LINK (cu ecran tactil de 8 inch și replicare smartphone) în două versiuni, cu sau fără navigare. De asemenea, soferul se bucura de un încărcător inductiv pentru smartphone, până la 3 prize de USB și 4 prize de 12 V, dintre care una se află în zona de încărcătură.

Noul Express Van crește semnificativ controlul vizual al șoferului asupra mediului înconjurător, gratie, printre altele, sistemului de asistența pentru marsarier, care consta dintr-o camera si un monitor situat în locul destinat oglinzii retrovizoare. Sistemul de asistenta pentru unghiul mort avertizeaza asupra pericolului coliziunii cu alte obiecte stationare sau in miscare situate pe ambele părți ale vehiculului, în timp ce oglinda cu vedere panoramică îl ajută pe șofer să vadă punctul mort drept al unui vehicul din tablă.În Europa, noul Express Van este comercializat cu motoare pe benzină de 1.3 TCe 100 FAP și 1.5 Blue dCi 75 și 95 pe diesel, cu o cutie de viteze manuală cu 6 trepte. Motorul diesel Ecodealer 1.5 Blue dCi 75 ajută la reducerea consumului de combustibil prin limitarea vitezei la 100 km/h. Noul model incepe sa fie comercializat din aprilie atat în Europa, cat și internațional.

Articole similare

Ad