Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Girteka achiziționează 2.000 de camioane Volvo

Girteka Logistics, una din companiile de logistică de top din Europa a decis să investească în nu mai puțin de 2.000 de camioane de ultimă generație Volvo FH Trucks. Asigurarea unor servicii de înaltă calitate care acoperă distanțele lungi, eficiența consumului, siguranța și confortul șoferului sunt prioritățile de top pentru Girteka Logistics și, prin urmare, principalele motive care stau la baza deciziei de a investi în 2.000 de camioane noi Volvo FH.

Volvo Trucks a lansat recent o gamă complet nouă de camioane, inclusiv modelul cel mai important pentru transporturile pe distanțe lungi – Volvo FH. Printre noutățile introduse de Volvo se regăsesc o nouă interfață a șoferului, faruri cu fază lungă adaptivă pentru siguranță sporită și eficiență îmbunătățită a consumului de combustibil. În plus, pachetul I-Save garantează un consum mai redus de combustibil cu până la 10%.

O mare parte din cele 2.000 de camioane comandate de Girteka vor fi echipate cu I-Save. Girteka Logistics vede această mega investiție ca o continuare logică a unei relații excelente de parteneriat de 15 ani între cele două companii. Girteka Logistics a finanțat în mod istoric majoritatea camioanelor lor Volvo folosind Volvo Financial Services și majoritatea celor 2.000 de camioane incluse în noua afacere va urma aceeași structură.

Începutul producției noii game de vehicule grele Volvo Trucks este stabilit pentru martie 2021, iar camioanele vor fi livrate către Girteka Logistics pe parcursul anului.

Articole similare

Ad