Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Ford accelerează creșterea vânzărilor de vehicule comerciale

În 2020, Ford a fost lider al vânzărilor de vehicule comerciale în Europa pentru al șaselea an consecutiv. Creșterea puternică a gamei de vehicule comerciale este cheia profitabilității sale europene, susținută de noi produse și servicii și de colaborarea cu o rețea extinsă de carosieri. În plus, parteneriatul strategic cu Volskwagen și joint-venture-ul Ford Otosan oferă capabilități de dezvoltare si producție eficientă.

Creșterea continuă în sectorul de vehicule comerciale va fi bazată pe un ecosistem al tehnologiilor de conectare co-dezvoltat împreună cu clienții și conceput pentru a le oferi mai multă eficiență și o experiență îmbunătățită. Acestea includ, de exemplu, mai multă disponibilitate de conectare, servicii de productivitate precum FordPass Pro pentru flote de până la 5 vehicule și lansarea sistemului de Management al Flotelor, Ford Fleet Management, dezvoltat de Ford și ALD Automotive anul trecut, destinat clienților de flote care caută servicii personalizate pentru a maximiza productivitatea flotelor.

Ford și Google au anunțat, de asemenea recent înființarea unui grup de colaborare, Team Upshift, pentru generarea de oportunități de dezvoltare bazate pe procesarea de date. Acest parteneriat unic, în combinație cu capacitățile interne ale Ford va sta la baza transformării experiențelor și serviciilor atât pentru clienții de vehicule comerciale cât și pentru clienții de autoturisme Ford.

Articole similare

Ad