Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

thyssenkrupp Steel Europe alocă 500 de transporturi zilnic prin platforma Transporeon

Producătorul de oțel thyssenkrupp Steel Europe folosește de 12 ani serviciile Transporeon pentru a rezerva perioade de timp pentru încărcarea și descărcarea camioanelor. Acum compania devine parte a rețelei Transporeon, alocând zilnic peste 500 de transporturi prin intermediul platformei, bazându-se pe vizibilitatea în timp real (RTV). Datorită noii cooperări, producătorul de oțel este acum capabil să monitorizeze livrările către clienții săi, de exemplu din industria auto, chiar și în afara zonei de încărcare.

Vizibilitatea în timp real (RTV) permite thyssenkrupp Steel Europe să urmărească și să gestioneze poziția fiecărei livrări. Timpii de sosire preciși fac posibilă planificarea proceselor în zona de încărcare cu o previziune mai mare decât înainte și gestionarea lor „just-in-time”. Astfel, se pot evita timpii de așteptare inutili și costurile pot fi reduse la minimum. De asemenea, un nou interval de timp poate fi atribuit dinamic în caz de întârziere. „Am decis să cooperăm cu Transporeon pentru că dorim să ne coordonăm mai bine livrările și timpii exacți de sosire. Soluția Transporeon ne ajută să implementăm acest lucru în mod eficient și rentabil”, a declarat Ingo Brauckmann, CEO Logistics Services & Customer Operations la thyssenkrupp Steel. În completare, Stephan Sieber, CEO Transporeon, a subliniat: „peste 100.000 de transportatori au acum posibilitatea de a primi comenzi de transport relevante de la Duisburg. Prin urmare, oferim o situație win-win pentru expeditori și transportatori.”

Peste 700 de camioane pe zi părăsesc site-urile thyssenkrupp Steel Europe AG pentru a livra clienților o gamă largă de produse din oțel de înaltă calitate. În viitor, producătorul de oțel va face toate livrările cu camioane prin intermediul platformei Transporeon.

Articole similare

Ad