Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Rhenus Home Delivery testează autoutilitara electrică Maxus EV80 în Düsseldorf

Din 16 februarie, filiala Rhenus Home Delivery din Düsseldorf are în testare patru săptămâni un vehicul electric Maxus EV80, de la Maxomotive Germania, cu opțiunea de a extinde testele sau de a le continua la o altă filială.

Vehiculul cu cutie mobilă are autonomie de până la 150 de kilometri cu o sarcină normală. Sucursala din Düsseldorf este deosebit de potrivită pentru aceste teste datorită locației sale centrale, vehiculul trebuind să parcurgă distanțe scurte, doar către clienții finali. Testele din teren ale Maxus EV80 vor economisi aproximativ 720 kg de CO2 în patru săptămâni, în comparație cu un vehicul diesel.

Numeroase vehicule cu propulsie GNC fac parte deja din flota Rhenus Home Delivery care poate fi operată într-un mod neutru din punct de vedere al emisiilor de CO2 datorită utilizării biometanului. Sistemele alternative de acționare vor juca un rol și mai puternic în viitor. „Excelența operațională și angajații noștri sunt pietrele de temelie ale dezvoltării noastre continue. Grupurile de propulsie alternative și durabile și efectele lor pozitive asupra mediului completează aceste pietre de temelie și vor forma orientarea noastră strategică crucială în următorii câțiva ani”, spune Sören Lauenstein, manager de durabilitate la Rhenus Home Delivery.

Marca Maxus aparține SAIC Motors Group, cel mai mare producător de automobile din China și specialist în domeniul mobilității electrice. „Împreună cu Rhenus Home Delivery ne dorim să dovedim că autoutilitarele noastre electrice reprezintă o alternativă remarcabilă la vehiculele cu motor cu combustie internă, în special în orașele  mari, reprezentând astfel un mod eficient de extindere a flotelor”, punctează Ulrich Mehling, Director General al Maxomotive Germania.

Articole similare

Ad