Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Peste 200 FUSO eCanter în operațiunile zilnice ale clienților din întreaga lume

La trei ani de la lansarea producției de serie mică, livrările camionului complet electric FUSO eCanter au depășit 200 de vehicule. Clienții din 11 țări și orașe precum New York, Tokyo, Berlin, Londra, Amsterdam, Paris, Dublin, Oslo, Copenhaga, Helsinki sau Lisabona au căpătat încredere în camionul de livrare urban produs în Portugalia.

Odată cu lansarea eCanter în 2017, FUSO și-a revendicat poziția de pionier și lider în producția de camioane electrice. Din februarie 2021, mai mult de 40 de vehicule circulă în Statele Unite, peste 60 de camioane în Japonia și alte peste 100 de camioane FUSO eCanter în Europa. Distanța totală parcursă de flota globală eCanter depășește acum un total de 3 milioane de km parcurși fără emisii la nivel local – echivalentul a 75 de ocoliri ale planetei Pământ.

Vehiculul de 7,49 tone are o autonomie de peste 100 km și este potrivit pentru distribuția locală cu emisii zero și silențioasă în interiorul orașului. Mai mult, FUSO eCanter convinge prin aspecte precum sarcina utilă de până la 4,15 tone, care este mai mult decât suficientă pentru livrare urbană. Cazurile tipice de utilizare ale vehiculului includ livrarea pe rază scurtă a mărfurilor ambalate, comenzile de comerț electronic, transportul poștal sau chiar de băuturi. Printre clienții din Europa se numără PostNL, Dachser, Deutsche Post DHL, Rhenus Group sau DB Schenker.

FUSO își propune să producă exclusiv autovehicule neutre din puncty de vedere al emisiilor de CO2 până în 2039.

Articole similare

Ad