Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Kuehne + Nagel achiziționează expeditorul asiatic Apex

Kuehne + Nagel a semnat un acord pentru achiziția Apex International Corporation, unul dintre cei mai importanți expeditori de mărfuri din Asia, în special în regiunile transpacifice și intra-asiatice. Compania a fost fondată în China în 2001 și s-a extins în toată Asia și în afara ei.

Cu aproximativ 1.600 de angajați, Apex generează o cifră de afaceri anuală de aproape  două miliarde de euro. În 2020, compania a gestionat aerian un volum total de aproximativ 750.000 t de mărfuri și maritim 190.000 TEU. „Combinația dintre Apex și K + N ne oferă oportunitatea de a oferi clienților noștri o propunere convingătoare în industria logistică asiatică competitivă, în special în e-commerce, tehnologie și e-mobilitate”, a spus Detlef Trefzger, CEO Kuehne + Nagel International, completat de Tony Song, președintele CA și CEO al Apex: “cu această tranzacție, vom fi capabili să adăugăm valoare în lanțurile de aprovizionare ale clienților noștri și să extindem rețeaua noastră logistică globală.”

Tranzacția va fi finalizată după aprobarea de către Autoritatea Antitrust. Cele două societăți nu au dezvăluit prețul de achiziție, iar cea elvețiană a spus doar că finanțarea se va face din lichiditățile disponibile și, dacă este necesar, din linii de credit. Apoi, Apex va continua să opereze în mod autonom în grupul Kuehne+Nagel.

Articole similare

Ad