Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Fercam lansează prima linie LTL între Italia și Germania cu camioane pe LNG

Boom-ul enorm al comerțului online, parțial datorat restricțiilor impuse de pandemia de Covid-19, a generat o cerere tot mai mare pentru transporturi de mărfuri generale cu partide mai mici și cu o greutate mai mică decât încărcăturile complete tradiționale.

Ca răspuns, Fercam și-a extins rețeaua europeană prin lansarea primul său serviciu de grupaj programat din Italia în Germania, folosind noile unități articulate Iveco pe LNG, pe lângă camioanele cu propulsie LNG deja existente, cu încărcături complete.

Pentru a putea folosi și bio-LNG în viitor, compania a făcut anul trecut o investiție importantă în Biogaz Wipptal / Sterzing în Tirolul de Sud. Compania va începe să producă bio-LNG pentru transportul rutier începând cu luna iunie a acestui an”, a declarat directorul general Hannes Baumgartner. „Primele unități articulate alimentate cu LNG reprezintă un prim pas către sustenabilitate în serviciile noastre europene, care oferă în prezent 82 de conexiuni directe zilnice din Italia către destinații din Europa.”

Articole similare

Ad