Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Primele camioane SISU GTP 4×4 blindate

Oy Sisu Auto Ab a livrat primele vehicule SISU GTP 4×4 comandate de Forțele de Apărare din Finlanda, pentru a fi testate cu scopul de a colecta informații despre capacitatea și operabilitatea vehiculului pentru nevoile viitoare ale mobilității Forțelor de Apărare din ​​Finlanda, cât și în sarcini de gestionare a crizelor.

Prima livrare include două configurații diferite de vehicule blindate, un vehicul de uz general cu 5 locuri și un vehicul blindat de transport de personal cu 10 locuri.

Familia de vehicule SISU GTP este modulară și, prin urmare, ușor variabilă pentru diferite sarcini operaționale. Vehiculele au aceeasi baza, iar structurile corpului caroseriei pentru echipaj sunt interschimbabile. Datorită acestui design cu adevărat modular, livrarea vehiculelor cu configurații specifice sarcinilor este rapidă și economică.

Cu vehiculele livrate acum, armata va implementa un program de testare, după care celelalte 4 vehicule din seria de teste, împreună cu instrucțiunile de funcționare și întreținere pe teren și seturile de piese de schimb vor fi livrate la sfârșitul acestui an.

Articole similare

Ad