Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Autostrada Transilvania: contractul lotului Chețani-Câmpia Turzii ar putea fi reziliat

Firma Straco este în dificultăţi financiare majore şi nu mai lucrează, iar contractul de execuţie în cazul lotului de autostradă Cheţani – Câmpia Turzii probabil că va fi reziliat, urmând să aibă loc o relicitare, a declarat, joi, ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Cătălin Drulă, după dezbaterile pe buget din comisiile de specialitate reunite.

„Am cerut Companiei de Drumuri, doamnei director de acolo să ia o decizie în cel mai scurt timp. Practic, săptămâna aceasta – săptămâna viitoare probabil că acolo se va încheia printr-o reziliere şi o relicitare a lucrărilor pe acel lot, pentru că, practic, pe acel lot nu se mai lucrează, fiind firma în dificultăţi financiare majore. Sunt lucrări de terminat, avem finanţare pentru ele, găsim alt constructor care să poată să le exercite şi finalizăm acea lucrare“, a spus Drulă, citat de Agerpres.
În ceea ce priveşte Pasajul de la Domneşti, unde contractul a fost câştigat tot de Straco, lucrărilor vor continua, întrucât au fost preluate de subcontractor.


„Pasajul de la Domneşti – a fost cesionat acel contract aproape în întregime. Este o firmă care are bonitate financiară şi care lucrează ca subcontractor şi lucrările vor continua“, a dat asigurări ministrul.

Articole similare

Ad