Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Gruber Logistics va achiziţiona o sută de camioane Iveco S-Way LNG

Iveco a semnat un acord cu operatorul logistic italian Gruber pentru furnizarea unei flote de o sută de vehicule S-Way alimentate cu LNG. Vehiculele vor fi furnizate prin distribuitorul local din Bolzano, Iveco Gasser. Livrarea celor o sută de vehicule este programată să fie finalizată până la sfârșitul anului.

Decizia Gruber Logistics de a adăuga în flota sa vehicule cu combustibili alternativi este determinată de preocuparea companiei pentru mediu și de angajamentul său de a avea o contribuție tangibilă la realizarea obiectivelor de mediu stabilite de UE. De asemenea, la decizie a contribuit şi amplasarea sediului său central într-o zonă aflată în centrul unei dezbateri pe probleme de mediu care a făcut ca autorităţile din regiunea Tirol să adopte măsuri semnificative pentru limitarea poluării generate de vehiculele grele care traversează Pasul Brenner.

Vehiculele Iveco S-Way LNG au fost alegerea firească pentru Gruber Logistics care a găsit în aceste camioane grele sustenabilitatea ecologică și economică, dar şi performanța ridicată de care are nevoie. Vehiculele au o tehnologie concepută în mod expres pentru reducerea semnificativă a consumului de combustibil și a poluării, prin folosirea de biometan care asigură o reducere a NO2 cu 90% şi a particulelor şi emisiilor de CO2 cu 95%, comparativ cu diesel. „Încrederea pe care Gruber Logistics ne-a acordat-o prin semnarea acestui contract este o dovadă clară a viziunii noastre comune pentru viitorul transporturilor”, a spus Carmelo Impelluso, director Iveco Brand Europe.

Articole similare

Ad