Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Mercedes-Benz Vans își extinde implicarea de marcă cu Union Cycliste International

Mercedes-Benz Vans își extinde implicarea de 3 ani cu Union Cycliste Internationale (UCI) în 2021 și continuă să fie sponsorul principal al Cupei Mondiale UCI Mountain Bike. Campionatele Mondiale UCI Mountain Bike sunt susținute în continuare de marca stelei cu 3 colțuri, ca partener principal din acest an. În centrul angajamentului mărcii față de ciclism se află MPV-ul din clasa V și, de asemenea, noul său model asemănător electric, EQV (consum combinat: 26,4-26,3 kWh / 100 km; emisii combinate de CO2: 0 g/km ). Anja Gutmann, șef de comunicare si marketing la Mercedes-Benz Vans, a declarat cu ocazia prelungirii contractului: „Suntem mândri că integrăm EQV-ul nostru în activități sportive într-o măsură mai mare începând cu acest an, în plus față de clasa V! Procedând astfel, facem un pas în continuare către un viitor fără emisii, dând un exemplu pentru generațiile următoare.”

Fondată în 1900 la Paris, Union Cycliste Internationale (UCI) este organul de conducere mondial pentru ciclism. Dezvoltă și supraveghează ciclismul în toate formele sale, pentru toți oamenii: ca sport competițional, activitate recreativă sănătoasă, mijloc de transport și, de asemenea, doar pentru distracție. UCI gestionează și promovează cele 8 discipline de ciclism: rutier, pistă, mountain bike, BMX Racing, BMX Freestyle, ciclo-cross, probe și ciclism în interior. Cinci dintre acestea sunt incluse în programul Jocurilor Olimpice (rutier, pistă, mountain bike, BMX Supercross și BMX Freestyle Park), două în Jocurile Paralimpice (rutier și pe pistă) și 4 în Jocurile Olimpice pentru Tineret (rutier, mountain bike, BMX Supercross și BMX Freestyle Park).

Mercedes-Benz EQV este primul MPV de la Mercedes-Benz cu acționare completă pe baterie. EQV combină versatilitatea clasei V cu avantajele unui sistem de acționare fără emisii locale. În plus, EQV este încorporat într-un ecosistem de mobilitate electrică constând din navigație inteligentă cu management activ al gamei și servicii și aplicații bazate pe cloud. Sistemul de infotainment MBUX (Mercedes-Benz User Experience) servește ca unitate centrală de control. EQV stabilește, de asemenea, noi standarde pentru mobilitatea electrică din clasa sa, cu o autonomie de până la 418 km și un spectru larg de utilizare pentru o gamă largă de cerințe ale clienților.

Articole similare

Ad