Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Un nou RAM 2021 TRX 2021 pentru piața europeană

AEC, importatorul oficial al mărcilor Stellantis Dodge și RAM în Europa, lansează în Europa noul model RAM 1500 TRX, acceptând imediat precomenzile clienților. După anunțul AEC din august cu privire la planurile de a aduce RAM 1500 TRX 2021 în Europa, importatorul raportează acum că a sosit cel mai puternic pick-up din lume. Primele operațiuni de omologare și testare sunt deja în desfășurare și vor fi încheiate în curând. AEC a invitat jurnaliști selectați pentru a testa pick-up-ul de dimensiuni mari pe drumurile din Bavaria în prima săptămână a lunii martie.

Cu prețuri cuprinse între aproximativ 100.000 de euro și 115.000 de euro (în plus, se vor aplica și taxe locale), clienții pot experimenta în curând RAM 1500 TRX 2021 cu motor electric Hellcat de 6,2 l. Prețurile specifice vor fi anunțate în al doilea trimestru al acestui an. O putere de 711 CP și un cuplu de 881 Nm fac din TRX cel mai puternic pick-up din lume.

În afară de performanța de neegalat a pick-up-ului, TRX are o suspensie exclusivă cu amortizoare Bilstein Blackhawk, care sunt complet reglabile la cele 8 moduri de conducere, cum ar fi „Street”, „Sport” sau „Baja”. Având aceste caracteristici ca echipamente din fabrică, noul 2021 RAM 1500 TRX este gata să cucerească Europa atât pe șosea, cât și pe teren accidentat.

„Am avut mult succes cu modelele noastre puternice cu motoare performante V8. Prin urmare, am dorit să reducem timpul de livrare pe piață pentru noul 2021 RAM 1500 TRX și am lucrat mână în mână cu Stellantis pentru ca acest lucru să se întâmple. Sunt foarte mulțumită că prima noastră unitate este deja înmatriculată și a finalizat majoritatea testelor europene”, spune Sasha Saita, Director Marketing și Comunicare la AEC.

Odată cu lansarea modelului RAM 1500 TRX 2021, AEC oferă acum celebrul motor Hellcat în 3 modele diferite, inclusiv Dodge Charger SRT Hellcat și Dodge Challenger SRT Hellcat.

Desigur, noii proprietari TRX se vor bucura de experiența completă de 360O pe care AEC o oferă pentru orice vehicul din gama lor. Aceasta include opțiuni de finanțare, o garanție de 2 ani, toate serviciile post-vânzare AEC, precum și furnizarea de piese MOPAR și o mulțime de accesorii individuale.

Articole similare

Ad