Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Un partener de încredere de 25 de ani: Mercedes-Benz Vito

Mercedes-Benz Vito sarbatoreste cei 25 de ani de la lansarea sa pe piata prin includerea în echiparea standard a sistemului Rear Cross Traffic Allert în combinație cu Blind Spot Assist, care permit parcarea și ieșirea cu spatele din parcare în siguranță. O posibilă sursă de pericol este avertizată optic prin triunghiuri roșii în oglindă și acustic.

O dată cu facelift-ul din 2020 de la noul Vito, Mercedes-Benz Vans a introdus sisteme suplimentare de siguranță și asistență pentru șofer precum DISTRONIC, Active Brake Assist și o oglindă retrovizoare digitală.

Vito este mai atractiv ca niciodată datorită noilor motoare diesel cu 4 cilindri și a unui raport preț-performanță bine echilibrat. Autoutilitara este propulsată de o gamă de 5 motoare diesel cu 4 cilindri eficiente din familia OM654 și OM622, cu o putere de până la 174 kW (237 CP). Vârful de gamă Vito 124 CDI cu motorizare de 174 kW (237 CP) și un cuplu de 500 Nm (consum combinat de combustibil 6,4-6,3 l/100 km, emisii combinate de CO2 168-166 g / km) este rezervat exclusiv pentru Tourer și Mixto. Alte inovații din generația actuală de autoutilitare Vito includ sistemul infotainment îmbunătățit, transmisia automată 9G-Tronic, suspensia pneumatică AIRMATIC pentru confort sporit la conducere și sisteme de siguranță suplimentare.

De la lansarea pe piață a primei generații, în 1996, s-au vândut peste 1,8 milioane de unități din seria de modele de van-uri de succes.

Articole similare

Ad