Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Iveco livrează încă o flotă de S-Way LNG

În contextul obiectivelor UE de a reduce cu până la 54 de miliarde de tone emisiile de CO2 din transporturi până în 2030, Iveco a semnat un acord pentru furnizarea a 100 de camioane Iveco S-Way LNG companiei italiene Gruber Logistics cu filială și în România, în județul Bihor. Furnizarea acestor vehicule LNG oferă o combinație câștigătoare de performanță și durabilitate, iar termenul de livrare este finele acestui an. 

Decizia companiei a fost influenţată și de faptul că Gruber Logistics are sediul într-o zonă supusă dezbaterilor intense privind mediul. Autoritățile din Regiunea Tirolului au adoptat măsuri semnificative pentru a limita impactul poluării generate de vehiculele grele care traversează Pasul Brenner. Tehnologia din spatele camioanelor Iveco S-Way LNG este concepută pentru a reduce semnificativ consumul de combustibil și poluarea, reducând NO2 cu 90% și PM și emisiile de CO2 cu 95%, comparativ cu echivalentul diesel cu biometan. 

„Încrederea pe care Gruber Logistics Group ne-a acordat-o prin semnarea acestui contract  este dovada viziunii noastre comune asupra viitorului transporturilor. Iveco e onorat că poate contribui la obiectivele ambițioase ale Grupului, în scopul creșterii durabile, cu ajutorul unui produs care combină tehnologie de vârf, performanță și grijă pentru mediu”, a declarat Carmelo Impelluso, Iveco Brand Europe Director. 

Ambele companii derulează și susțin sustenabilitatea ecologică și economică, dar și performanța ridicată a transporturilor ușoare și grele, pentru diferite sectoare de activitate. „Acordul plasează încă o dată brandul Iveco în prima linie a mobilității sustenabile. Suntem mândri de acest acord, de relația puternică ce ne leagă de un grup internațional atât de mare și de preocuparea pe care Gruber a demonstrat-o pentru problemele ecologice, în deplin acord cu obiectivele Iveco”, a concluzionat Mihai Daderlat, Business Director Iveco Italy Market. 

Articole similare

Ad