Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

70 de ani de Setra și 25 de ani de Omniplus

Daimler Trucks and Buses aniversează în 2021, printre altele, 70 de ani de la lansarea, la IAA Frankfurt, a primului autobuz cu structură autoportantă produs în serie, Setra S 8 (de la self-supporting), cu motor amplasat în spate.

De 70 de ani, deci, Setra nu numai că stabilește standardele pentru designul autobuzelor europene, prin cele șase serii ale sale, ci și inspiră și revoluționează această industrie. În prezent gama amiral a acestei mărci tradiționale, cu grad atât de ridicat de personalizate, este S 531 DT, un autobuz double-decker din gama Setra TopClass.

În 1996, la numai un an după ce Mercedes-Benz Buses și Setra au fuzionat sub numele EvoBus GmbH, a fost fondat Omniplus, serviciul responsabil cu toate activitățile after-sales ale celor două mărci, care avea la bază diviziile dedicate clienților din cele două companii anterioare. În prezent Omniplus are o rețea de service care include peste 650 de ateliere în 42 de țări europene și oferă întreținere și reparații pentru autobuze, piese de schimb originale, training eficient și servicii digitale inovatoare, toate sub același acoperiș.

Articole similare

Ad