Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Comisarul Transporturilor, Adina Vălean, sărbătorește 8 martie alături de româncele care lucrează în transporturi și logistică în studioul tranzit

Astăzi revista Tranzit sărbătorește Ziua Femeii printr-o emisiune live pe canalele noastre de social media alături de șase invitate de excepție. Comisarul Transporturilor, Adina Vălean, ne va vorbi despre cum s-a adaptat la această industrie dură și cu probleme importante, care necesită o rezolvare rapidă, dar ne va face și câteva precizări referitoare la două probleme fierbinți ale momentului: respectarea culoarelor verzi la trecerile frontierelor și ce urmează după finalizarea celor două studii de impact referitoare la restricțiile de cabotaj și întoarcerea camioanelor în țara de origine la 8 săptămâni.

Revenind la București, directorul Direcției de Transport Rutier din cadrul Ministerului Transporturilor, Adriana Kalapis, va vorbi despre propria experiență legată de activitatea de reglementare în transporturile rutiere.

În industrie sunt multe femei valoroase, dar, de data aceasta, ne-am oprit asupra a patru dintre ele. Vă invităm să cunoașteți poveștile de viață  și preocupările a trei antreprenoare – Dana Manns, managing partner CTE Trailers, dealerul de semiremorci cu cea mai mare cifră de afaceri din România – Loredana Apreutese, director general International Alexander, cea mai eficientă firmă de transport din România, după analiza făcută de revista Tranzit în ultimii 3-4 ani, și Dana Dumitru, fondatoarea  casei de expediții Hermes Forwards, care dă de lucru câtorva sute de transportatori români atâtt la internațional, cât și pe intern.

Industria logisticii este reprezentată de Laura Simion, cu “ștate vechi” în logistica de fashipn după ani de zile în Alison Hays, un pionier al lohnului britanic în România. Actualmente, Laura este director de logistică LC Waikiki pentru România, Bulgaria și Republica Moldova.

Dacă vreți să trimiteți mesaje filmate sau scrise invitatelor noastre sau tuturor femeilor din industrie, le așteptăm cu drag. Asteptăm poveștile fiecărei femei care lucrează în transporturi sau logistică, precum și poveștile bărbaților care își apreciază subalternele, șefele sau colegele femei pentru munca bine făcută, cu suflet și cu responsabilitate. Toate vor fi publicate pe pagina de web a revistei Tranzit – www.traficmedia.ro – pe o pagină special creată.

Vom fi live pe FaceBook, LinkedIn și YouTube astăzi între 14:30 și 16:30.

Vă așteptăm să ne fiți alături!

Articole similare

Ad