Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Mercedes-Benz vrea neutralitate în supply-chain

Furnizorii care reprezintă mai mult de 75% din volumul anual de cumpărare al Mercedes-Benz au semnat deja scrisoarea de angajament față de obiectivele climatice ale producătorului german, care dorește un supply-chain fără emisii.

Mercedes-Benz a cerut furnizorilor săi să i se alăture pentru a-și atinge obiectivul de a avea o flotă de autoturisme neutră în materie de CO2 până în 2039 – îndeplinirea angajamentului MB față de acordul climatic de la Paris cu 11 ani mai devreme decât cere legislația UE. Începând de astăzi, furnizorii care reprezintă mai mult de 75% din volumul anual de cumpărare au semnat scrisoarea de ambiție și au convenit să ne furnizeze produse neutre în CO2 până cel târziu în 2039.

În viitor, MB și-a exprimat intenția de a lucra cu parteneri care le împărtășesc percepția asupra sustenabilității – în termeni de climă, mediu și drepturile omului. De aceea, a dezvoltat un „rating de ambiție” pentru furnizori, prin care Mercedes-Benz evaluează performanța lor de sustenabilitate prin combinarea diferitelor metode de evaluare a aspectelor legate de climă, mediu și drepturile omului. Rezultatele vor fi de acum încolo un criteriu important pentru deciziile de atribuire a contractelor.

Articole similare

Ad