Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Sameday își triplează flota electrică

În 2021, Sameday își va tripla flota electrică și va continua expansiunea rețelei de lockere ca parte a eficientizării operațiunilor și diminuării emisiilor de CO2. Aceste noutăți și multe altele vor fi discutate LIVE – în cadrul videoconferinței – Eforturi pentru o distribuție verde, un eveniment marca Tranzit dedicat distribuției finale sustenabile!

„Sameday are o flotă de aproximativ 20 automobile electrice, urmând ca anul acesta să triplăm numărul acestora. Cu fiecare automobil din flotă pe care îl înlocuim, ne orientăm către soluții cât mai responsabile față de mediu“, explică Lucian Baltaru, CEO Sameday, într-un interviu acordat Tranzit. În momentul de față, flota electrică a Sameday formată din vehicule Nissan E-NV200 este alimentată de la cele 10 stații de încărcare pe care compania le-a instalat la depozitul din București folosit pentru livrările în interval. Pe lângă investițiile în flota verde, Sameday își mărește și numărul lockerelor easybox. Despre toate aceste soluții sustenabile vom discuta mai multe cu CEO-ul companiei, Lucian Baltaru, în cadrul videoconferinței Tranzit – Eforturi pentru o distribuție verde“.

Alături de noi și de Sameday se vor mai afla și alți reprezentanți ai unor companii puternice, care au făcut deja primii pași către soluții logistice verzi:

Sînziana Pardhan, Managing Director România – P3 Logistic Parks, Sorin David, Supply Chain Director A&D Pharma, Adrian Țigănuș, Fleet Maintenance Manager FAN Courier și Cristian Cărare, Sales Director Still Motostivuitoare.

Teme de discuție

  • Studii de caz pe microdepozite – ca parte a soluțiilor ce țin de eficiență în curierat;
  • Studii de caz pe flotă electrică – mai puține emisii de CO2 efectuate cu fiecare livrare, TCO pentru o astfel de flotă, eficientizare prin reducere de costuri cu carburantul electric/ infrastructură electrică – unde suntem la momentul de față și cum este influențată distribuția finală de lipsa stațiilor de încărcare;
  • Normative de construcții axate pe sustenabilitate; automatizări și dezvoltări logistice sustenabile;
  • Studii de caz pe flotă pharma cu agregate hibrid/electrice – costuri de investiție, puncte forte/puncte slabe, comparație costuri de exploatare;
  • Cum putem crește gradul de sustenabilitate în distribuția pharma;
  • Cum ajută statul la dezvoltarea unei logisticii sustenabile.

Miercuri, 10 Martie, LIVE – pe LinkedIN, Facebook și Youtube, cu începere de la ora 14:30. Evenimentul este organizat de revista TRANZIT, cu suportul partenerilor: P3 LOGISTIC PARKS, STILL și SAMEDAY COURIER.

Articole similare

Ad