Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Un nou trailer Faymonville este Regele Șoselelor din America de Nord

Faymonville a lansat, pentru piața de transport din America de Nord, modelul cu nivel ridicat de tehnologie HighwayMAX Dolly&Booster, din gama trailerelor HighwayMAX, cel mai rapid din clasa celor cu 19 axe, așa cum promit reprezentanții companiei.

Noul model foarte greu este extensibil, alcătuit din nouă axe pendulare viratoare hidraulic, ce permit o manevrare foarte ușoară, un dolly de trei axe și un servomotor nitro cu trei axe, și aduce economii de timp și bani deoarece tehnologia sa face posibile asamblarea și dezasamblarea rapide și ușoare. Cu tot cu autotractorul, acest ansamblu creează o combinație de 19 axe, cu o sarcină utilă de circa 108 t, adică 9 t/axă.

HighwayMAX Dolly&Booster este și foarte flexibil, datorită dolly și servomotorului detașabile, care pot fi încărcate pe trailer în cazul curselor fără marfă, pentru scăderea costurilor operaționale. Combinația nu are nevoie de autorizații speciale de transport, deoarece este mai scurtă de 30 m. Platforma de încărcare poate fi extinsă cu 25 m, iar distanța ajustabilă dintre axele tridem poate fi de 4,26, 4,87, 5,48 și 6,09 m.

Trailerul are cadru complet galvanizat, pentru cea mai bună protecție anticoroziune de pe piață, și în afară de el mai este disponibilă și versiunea HighwayMAX Booster.

Articole similare

Ad