Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Cummins produce un nou sistem de propulsie pentru vehiculele grele pe gaz

Cummins Inc. și Cummins Westport Inc. au anunțat că grupul propulsor ISX12N + Endurant HD N din portofoliul său este acum disponibil, complet integrat pe gaz natural, pentru clienții de vehicule grele. Combinația motorului ISX12N cu gaz natural și transmisia automată Endurant HD N cu 12 trepte, de la Eaton Cummins Automated Transmission Technologies, este potrivită pentru flotele regionale de transport greu care doresc să reducă emisiile și să-și îmbunătățească profilul de durabilitate.

Atunci când este asociat cu transmisia automată Endurant HD N, motorul cu 6 cilindri ISX12N pe gaz natural oferă o putere nominală de 400 CP și un cuplu de 1.966 Nm și poate funcționa cu 100% CNG, LNG sau RNG (gaz natural regenerabil). Acest lucru reduce noxele cu 90%, comparativ cu standardul actual al Agenției pentru Protecția Mediului (EPA). Atunci când este utilizat cu RNG, sistemul este creditat cu un indice de carbon neutru, până la negativ, rezultând emisii nete zero sau sub zero de gaze cu efect de seră (GES).

Noua transmisie automată Endurant HD N a fost optimizată pentru integrarea cu motorul ISX12N pe gaz natural și dispune de noi funcționalități software și de noi calibrări, precum și de un nou ambreiaj, conceput pentru a satisface cerințele motorului pe gaz natural.

Articole similare

Ad