Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

P3 va obține certificarea BREEAM IN-Use pentru cele 14 depozite din România până la finalul lui 2021

Cele 14 depozite pe care P3 le deține în România în parcul P3 Bucharest A1 vor primi certificarea BREEAM IN-Use până la finalul anului, a declarat Sînziana Pardhan, Managing Director România P3 Logistic Parks, în cadrul videoconferinței Tranzit – „Eforturi pentru o distribuție verde“, organizată în data de 10 martie.

„Dacă ar fi să enumerăm principalele tendințe în ceea ce privește dezvoltarea spațiilor industriale, sustenabilitatea se încadrează în TOP 3 din punctul meu de vedere. Și la nivelul P3, dar și la alți dezvoltatori din piață, observ o preocupare foarte importantă pentru integrarea de elemente verzi, de elemente sustenabile în dezvoltarea de noi clădiri. Ca și politică internă, orice clădire nou dezvoltată de P3 în ultimele 18 luni trebuie neapărat să atingă standardul de certificare BREEAM Very Good sau mai mult. Chiar acum avem o clădire în dezvoltare în Olanda de 98.000 mp care țintește standardul BREAM Outstanding“, a declarat Sînziana Pardhan la evenimentul Tranzit, transmisă Live pe pagina de LinkedIN și de Facebook a revistei noastre.

În România, în portofoliul actual al P3 nu există niciun depozit evaluat din punct de vedere al sustenabilității, însă la nivelul Europei Centrale și de Est sunt deja trei clădiri certificare BREEAM, alte șase urmând să primească standardul până la finalul anului. În plus, a mai punctat Managing Directorul P3 România, la nivelul întregului portofoliu, P3 Logistic Parks este în proces de obținere a certificărilor BREEAM IN-Use. „Deci și cele 14 depozite pe care le avem la momentul actual în România vor primi o certificare până la sfârșitul acestui an. În ECE vom avea la finalul acestui an 151 de clădiri cu certificare BREEAM IN-Use.“

Articole similare

Ad