Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Ford Trucks își continuă expansiunea în Europa de Vest cu Belgia

După lansarea unei serii de noi reprezentanțe în toată Europa de Vest, Ford Trucks intră acum în a doua fază a expansiunii sale. Bazându-se pe succesul din Spania, Portugalia și Italia, Ford Trucks acum intră în Belgia cu Herman Noyens Trucks NV, selectat ca distribuitor oficial.

Vicepreședintele Ford Trucks, Serhan Turfan, a subliniat faptul că producătorul turc își intensifică eforturile de extindere a rețelei de distribuție în întreaga Europă, în ciuda provocărilor cauzate de pandemie: „Construim pe succesul înregistrat pe piețele noastre actuale. Urmărind mai departe obiectivele noastre ambițioase, prioritatea noastră este să creăm o amprentă puternică Ford Trucks în Europa cu portofoliul nostru solid de produse, o rețea bună de dealeri și o acoperire largă a serviciilor cu competență ridicată. Ne propunem să creăm valoare cu cele mai eficiente soluții de transport și propunerea competitivă de „cost total de proprietate”. Noi credem că această strategie ne va aduce succes pe piața din Belgia, care este una dintre piețele cheie pentru noi planuri de creștere în Europa de Vest. Ne propunem să atingem o cotă de piață de 5% în această țară cât mai devreme. Suntem foarte încântați să fim parteneri cu Herman Noyens Trucks NV pentru lansarea camioanelor noastre pentru prima dată în Belgia. Herman Noyens Trucks NV are legături de lungă durată cu cultura Ford și vehiculele comerciale grele datorită anilor săi de colaborare cu Ford of Europe. Sunt sigur că Herman Noyens Trucks NV va reprezenta marca noastră clienților belgieni în cel mai bun mod posibil.”

Intrarea în Belgia este un pas strategic pentru Ford Trucks, care va asigura o creștere puternică și continuă în toată Europa. Situată în inima Europei de Vest, Belgia oferă avantaje semnificative pentru activitățile logistice cu infrastructura sa existentă și accesul la portul Anvers. Țara se remarcă, de asemenea, ca fiind o piață prosperă care găzduiește multe organizații internaționale. Sectorul logistic deține o poziție importantă în economia europeană și a fost desemnat ca un sector prioritar de către guvern.

Articole similare

Ad