Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Centrul de Expoziții Dortmund, partener al IFOY Award

Noua locație pentru IFOY Test Days și Test Camp Intralogistics 2021 este Centrul de expoziții Dortmund. Toți candidații la premiul IFOY își vor prezenta produsele și soluțiile aici, în perioada 22-26 martie. Premiul IFOY onorează cele mai bune stivuitoare și soluții pentru intralogistică, pe baza voturilor jurnaliștilor de specialitate din 19 țări.

Pe fondul pandemiei în curs, organizația IFOY, împreună cu Centrul de Expoziții Dortmund, a dezvoltat un masterplan special în ceea ce privește siguranța medicală a participanților. Numprul acestora a fost însă limitat anul acesta la 100 de vizitatori profesioniști B2B.

Centrul de Expoziții Dortmund va găzdui pentru prima dată acest eveniment. „Suntem încântați să aducem cea mai importantă competiție din lume la Dortmund. Premiile IFOY sunt o atracție majoră pentru media logistică internațională și pentru vizitatorii profesioniști. În același timp, rolul nostru de partener oficial la Test Camp Intralogistics face ca Centrul de Expoziții Dortmund să își extindă portofoliul pentru a include încă un alt segment B2B interesant”, a declarat Sabine Loos, Director General al Westfalenhallen Unternehmensgruppe GmbH.

În cele nouă săli ale sale, în fiecare an, Centrul de Expoziții Dortmund organizează peste 1.000 de evenimente, atrăgând peste 1,7 milioane de vizitatori la târguri, congrese și conferințe, precum și evenimente muzicale, sportive și de divertisment.

Articole similare

Ad