Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Cascade Corporation va prezenta tehnologii în premieră la IFOY Test Days

Cascade Corporation, furnizor global de echipamente pentru stivuitoare, furci, accesorii și tehnologii conexe va prezenta unele dintre cele mai avansate produse ale sale la IFOY Test Days, la Dortmund. De la produse de cântărire mobile, până la accesorii AGV electrice, Cascade inovează constant, lucrând cu tehnologii de ultimă generație și încorporând în soluții cele mai noi tendințe din industrie.

Ca nou partener al IFOY AWARD, Cascade va prezenta soluții inteligente pentru manipularea rapidă și eficientă a materialelor în aplicații de depozitare, distribuție și logistică. Cu acest prilej, compania va dezvălui în premieră o tehnologie integrată de cântărire mobilă, 3-în-1. Acest accesoriu inovator combină funcționalitatea unui Sideshifter, a unui poziționator al furcii și a unui cărucior mobil de cântărire, într-un singur pachet elegant, brevetat. Cântarele de transport încorporate permit operatorilor să cântărească sarcini în timpul transferului, iar sistemul inteligent permite colectarea datelor esențiale privind greutatea, de la furcă, apoi comunică datele afișajului din cabină prin Bluetooth sau sistemului telematic propriu al stivuitorului. Această soluție unică de cântărire mobilă, care are o grosime medie de 76 mm, maximizează capacitatea netă a stivuitorului, reducând în același timp cerințele de lățime ale culoarului și îmbunătățind manevrabilitatea operatorului. Designul integrat al acestei unități păstrează componentele interne protejate pentru a ajuta la minimizarea timpilor de nefuncționare și a necesităților de întreținere.

Din linia de atașamente electrice, Cascade va prezenta și Sideshifterul electric, potrivit pentru stivuitoare electrice sau aplicații AGV. Acesta este cu 90% mai eficient din punct de vedere energetic decât un sidehifter hidraulic standard, rezultând o durată de viață extinsă a bateriei și timpi de nefuncționare reduși. Proiectat cu cea mai recentă tehnologie, Electric Sideshifter prezintă, de asemenea, senzori de diagnosticare încorporați în dispozitivele sale de acționare, oferind date de poziționare, împreună cu parametri care pot fi utilizați pentru întreținerea predictivă.

De asemenea, participanții vor avea ocazia să vadă și furcile cu senzor, potrivite pentru aplicații de comerț electronic cu ritm rapid și medii de depozitare în care e necesară o vizibilitate maximă pentru locurile greu accesibile. Aceste furci dispun de o cameră digitală încorporată și de senzori care transmit prin WiFi imagini video de înaltă calitate și informații de poziționare a vârfului furcii către un sistem de afișaj, oferindu-le operatorilor o conștientizare sporită a poziționării furcii, chiar și în condiții de lumină slabă.

Articole similare

Ad