Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

IVECO ON crește siguranța în trafic și scade costurile de operare

IVECO lansează o nouă platformă digitală, IVECO ON, ce oferă informații în timp real, „pentru o experiență unică la volan“, și introduce funcția de Safe Driving, concepută pentru a îmbunătăți condusul în siguranță, indiferent de condițiile meteorologice, cu adăugarea de noi indicatori-cheie de performanță pe baza unor sisteme tehnologice avansate de asistență (Advanced Driver Assistance Systems). Această actualizare își propune să ajute șoferii să deprindă un stil de condus prudent și managerii de flotă să încurajeze practicarea condusului în siguranță, care reduce numărul de accidente și costurile de reparații, așa cum explică Fabrizio Conicella, directorul global al Diviziei Digitale, Comerciale și de Vehicule Speciale.

Conform Strategiei Naționale pentru Dezvoltarea Durabilă a României 2030, infrastructura de transport rutier, autostrăzile și drumurile de interes național și european reprezintă doar 21% din rețeaua de pe teritoriul țării noastre. Aproape 90% din rețeaua de drumuri este la standardul de o singură bandă pe sens și se află, conform clasificării acceptate, doar 50% în stare bună, 30% în stare medie și 20% în stare proastă. Această situație clasează România pe primul loc în Europa în ceea ce privește rata mortalității în accidente rutiere, cu 94 de decese la un milion de locuitori, față de 60 în UE. În acest context, IVECO își propune ca prin intermediul tehnologiei să ajute șoferii să conducă mai prudent, ținând cont de anumiți parametri, cum ar fi infrastructura de transport rutier actuală.

Noul portal a fost conceput pentru a oferi o experiență digitală completă, adică navigare ușoară, îmbunătățiri și widget-uri noi. Actualizările au fost facilitate de tehnologia avansată și de experiența echipei de experți digitali și au fost introduse și noi funcţionalităţi pe aplicația, ce reduc consumul de combustibil şi costul total de proprietate cu până la 10%.

IVECO ON a fost dezvoltat pe baza sugestiilor primite de la clienți. Folosind aplicația, șoferii pot accesa cu ușurință toate serviciile digitale care le fac viața mai ușoară și îi ajută la drum, cum ar fi evaluarea stilului de condus și serviciile de asistență la distanță, și pot să activeze de la distanță majoritatea funcționalităților cabinei. Iar administratorii de flote pot accesa rapid informaţiile în timp real privind activitatea vehiculelor și tendințele de consum de combustibil, pentru a identifica acțiunile pe care le pot întreprinde cu scopul de a îmbunătăți costul total de proprietate.

În ceea ce priveşte îmbunătăţirea experienței utilizatorilor, sunt incluse o reproiectare orientată către o navigare ușoară și intuitivă, un proces simplificat de înregistrare și activare, crearea unei secțiuni dedicate pentru gestionarea permisiunilor legate de utilizarea funcțiilor, cum ar fi comenzile cabinei șoferului.

Aplicația IVECO ON Easy Way, introdusă pe gama grea S-WAY, oferă înregistrare și autentificare simplificate, asocierea automată a vehiculului cu dispozitivele mobile Android și IOS, conexiune WI-FI automată și navigare intuitivă.

Articole similare

Ad