Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Parteneriatul Kässbohrer și Ambrogio continuă cu comanda a 150 de vehicule noi

Producătorul de semiremorci Kässbohrer își continuă parteneriatul de lungă durată cu Ambrogio Intermodal. Recent, compania italiană a decis să facă o investiție suplimentară în 150 de Kässbohrer Light Swap Body, K.SWAU CL. Prin această decizie, numărul de cutii mobile Kässbohrer pe care Ambrogio Intermodal le-a inclus în flota sa în ultimii 3 ani a ajuns la peste 500 de unități. Fondată în 1969, Ambrogio este una dintre cele mai mari companii de transport intermodal de pe piața europeană. Cu soluțiile sale de transport care combină tehnologia inovatoare cu servicii eficiente și fiabile, Ambrogio contribuie la protecția mediului actuală și viitoare.

Awes Botello, directorul de terminal și achiziții al Ambrogio, a declarat: „Ambrogio are un parteneriat cu Kässbohrer din 1991. Pentru operațiunile noastre intermodale ecologice, operăm deja cu vehicule Kässbohrer. Am decis să ne consolidăm flota cu 150 de cutii mobile ușoare suplimentare Kässbohrer K.SWAU CL, care oferă o capacitate maximă de încărcare utilă. Pentru a asigura eficiența serviciilor noastre de transport, căutăm întotdeauna cea mai recentă generație de echipamente intermodale, avansate din punct de vedere tehnic și sigure. Suntem bucuroși să cooperăm încă o dată cu Kässbohrer.”

Mehmet Önen, Key Account Manager Kässbohrer, a comentat: „Kässbohrer oferă o gamă completă de produse intermodale, care include cea mai ușoară cutie mobilă disponibilă pe piață, K.SWAU CL. Cu cea mai mică greutate proprie de doar 3.900 kg, K.SWAU CL permite creșterea sarcinii transportate și reducerea emisiilor de CO2. Vehiculul respectă C45 și are o capacitate de 34 de europaleți. K.SWAU CL permite costuri mai mici de operare cu designul său robust, fiind mai ușor de depozitat și transportat. Cu gama noastră completă de produse intermodale, vânzări cuprinzătoare și rețea post-vânzare extinsă, vom continua să îndeplinim nevoile operaționale ale partenerului nostru de lungă durată, Ambrogio.”

Articole similare

Ad