Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Germania anulează interdicțiile de conducere între Joia Mare și Lunea Paștelui

Anul acesta, landurile federale au ridicat interdicția de conducere pentru ziua de duminică și de sărbătorile legale astfel încât să nu existe interdicție de conducere pentru întreaga perioadă de la Joia Mare până Lunea Paștelui, inclusiv.

Excepția generală acoperă în general toate transporturile și călătoriile pe gol, informează BAG. În plus, pentru că deja existau extinderi legate de pandemie, landurile federale și-au prelungit excepțiile generale până la 5 aprilie 2021 (Saxonia Inferioară și Brandenburg până la 30 iunie 2021). A fost eliminată interdicția de a conduce în perioada joi, 1 aprilie 2021 (Joia Mare) până luni, 5 aprilie 2021 (luni de Paște). Potrivit secțiunii 30 (3) din Regulamentul german de circulație rutieră (StVO), prin intermediul unor dispoziții generale de scutire pentru toate sărbătorile de Paște, astfel încât să existe interzicerea conducerii pentru întreaga perioadă de Joi Mare până luni de Paște inclusiv, anul acesta a fost ridicată și interdicția de a conduce în zilele de duminică și de sărbătorile legale.

Puteți găsi mai multe informații pe site-ul web BAG la Excepții de la legea transportului rutier de mărfuri datorate Covid-19”.

Articole similare

Ad