Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Clienţii Iveco îşi pot actualiza software-ul vehiculului remote, prin Iveco Over the Air

Iveco extinde oferta Iveco On cu o nouă caracteristică inovatoare, Iveco Over the Air Update, care le permite clienților să actualizeze software-ul vehiculelor de la distanță, fără să se oprească la un service.

Funcția de actualizare Iveco Over the Air, disponibilă pentru toate vehiculele Daily și Iveco S-Way conectate, utilizatoare Iveco On înregistrate cu un cont legat, le permite clienților să efectueze singuri actualizări de software, economisind timp și sporind perioadele de funcționare a vehiculului.

Funcţia este extrem de ușor de utilizat şi durează doar câteva minute. Asta înseamnă că șoferul, când primeşte o notificare că este disponibilă o actualizare, o poate descărca și instala cu ajutorul sistemului de infotainment sau al aplicației mobile Easy Way, în timpul unei pauze de condus sau când aşteaptă la descărcare la depozit. „Ușor, rapid, eficient și inteligent. Căutăm în permanență modalități de a facilita viața șoferilor și a administratorilor de flote și de a-i ajuta să lucreze mai eficient. Cu noua funcţiune, clienții se pot asigura că vehiculele lor sunt mereu actualizate, protejate și performante la maxim”, a spus Thomas Hilse, președintele Iveco.

Noua funcție va fi disponibilă în curând în aplicația Business Up pentru gama Daily.

Articole similare

Ad