Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Volvo colaborează cu Aurora pentru a accelera implementarea soluțiilor de transport autonome

Volvo Autonomous Solutions a încheiat un parteneriat strategic cu compania americană Aurora, pentru a dezvolta împreună camioane autonome pe autostradă. Acordul semnat între Volvo Autonomous Solutions și Aurora este un parteneriat pe termen lung care se întinde pe mai mulți ani. Accentul inițial este pe aplicațiile de la un terminal logistic la altul pentru clienții din America de Nord. Automatizarea vizează crearea de beneficii tangibile atât pentru clienți, cât și pentru societate, în termeni de productivitate, siguranță, durabilitate și eficiență energetică.

Acest parteneriat se va concentra pe integrarea șoferului Aurora în camioanele pentru autostradă Volvo și pe dezvoltarea soluțiilor de transport ca serviciu. Aceste soluții se bazează pe produsele de vârf ale Volvo și se bazează pe experiența în materie de siguranță și expertiza Aurora în dezvoltarea sistemelor de conducere automată.

„Crearea unei oferte autonome viabile necesită parteneriate strânse atât cu clienții, cât și cu partenerii tehnologici pentru a dezvolta capabilitățile necesare”, spune Nils Jaeger, președintele Volvo Autonomous Solutions. „Acest parteneriat interesant aduce obiectivul nostru de transport ca serviciu un pas important mai aproape și va accelera oferta noastră comercială pentru aplicații de la un terminal logistic la altul în America de Nord. Aurora este deja o forță conducătoare în sistemele autonome, iar software-ul, hardware-ul și platforma sa de servicii de date se combină pentru a oferi acces către soluții eficiente și sigure pe autostradă pe termen mediu.”

Colaborările Volvo Group anunțate anterior cu parteneri precum Nvidia și alții continuă în paralel cu colaborarea cu Aurora.

Articole similare

Ad