Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

ROSSMANN folosește aplicația HABBL pentru livrări

ROSSMANN Logistik a simplificat foarte mult pregătirea șoferilor pentru procesele de livrare în magazin – totul datorită ghidării digitale și interfeței intuitive a aplicației HABBL. Șoferii noi pot deveni utilizatori competenți ai software-ului mobil după o scurtă orientare. Lanțul de farmacii a eficientizat foarte mult procesele anterioare complexe și a stabilit un flux de lucru digital care sprijină utilizatorii la fiecare etapă de lucru. În plus, managerii de logistică pot modifica acum ei înșiși procesele cu doar câteva clicuri. Datorită faptului că nu este necesară programarea, acest lucru face ca ROSSMANN să fie și mai agil.

Aplicația HABBL de pe dispozitivele mobile surprinde, de asemenea, parametrii utilizați în facturarea operatorului: ruta, viteza, timpul de repaus și locația vehiculului. De asemenea, afișează instrucțiuni suplimentare de realimentare și întreținere pentru șoferii din flota internă a ROSSMANN și notifică software-ul companiei de planificare a cursei de îndată ce aceste sarcini sunt finalizate.

Aplicația HABBL introduce adresa de destinație a magazinului Rossman în modulul de navigație la începutul călătoriei. De asemenea, pune numărul de telefon al magazinului în memorie, astfel încât șoferii să poată apela direct acolo dacă au întrebări. Aplicația acceptă chiar reîncărcarea de la remorci la camioane rigide pentru livrări către magazine la care se poate ajunge doar într-un autoșasiu. Odată ajunși, șoferii scanează un cod de bare la terminalul de încărcare pentru a verifica dacă au ajuns la magazinul pentru care sunt destinate bunurile. Chiar și scanările de descărcare a containerelor rulante sunt mult mai rapide și mai ușoare cu noua soluție hardware-software. Aplicația HABBL înregistrează comenzi și pentru transportul de retur. „Am creat noi mesaje de stare și evenimente ciclice pentru a înregistra fiecare activitate din procesul de livrare”, a raportat Patrick Thonemann, manager de proiect la Fleetboard Logistics. „Prin lansarea HABBL, am digitalizat pur și simplu un proces anterior complicat și am lansat foarte rapid noul flux de lucru”, a conchis Stefanie Schwebke, șef transport central, logistică la ROSSMANN Logistikgesellschaft mbH.

Articole similare

Ad