Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Eurowag prognozează o creștere de 25% în 2021

Furnizorul de servicii de mobilitate cu cea mai rapidă creștere din Europa, Eurowag, anunță extinderea rețelei și creșterea numărului de clienți – un trend care, potrivit managementului, ar putea aduce compania dincolo de pragul de 25% creștere în 2021. Strategia Eurowag se îndreaptă acum, mai mult ca niciodată, spre o mobilitate ecologică și către servicii integrate de mobilitate digitală.

Eurowag are peste 1.000 de angajați în 18 birouri din toată Europa. De la înființarea sa în 1995, compania a crescut constant într-un ritm anual de peste 20% și se situează în prezent printre primii cinci furnizori europeni de servicii logistice.

Anul acesta, compania și-a extins rețeaua de sucursale și puncte de acceptare, în timp ce numărul clienților a crescut cu 11%. Repere majore în business includ noi parteneriate și achiziții, cum ar fi recentul parteneriat cu Last Mile Solutions și achiziționarea unui pachet de 51% din KomTeS, un furnizor ceh de soluții de  optimizare a costurilor și a flotei.

În 2019, Eurowag a înființat o divizie de business axată pe e-mobilitate și carburanți alternativi. „O tranziție de succes către carburanții alternativi necesită sinergii între diverse industrii și instituții guvernamentale, astfel încât să se realizeze o soluție sustenabilă și financiar viabilă”, spune Martin Vohánka, CEO Eurowag. De exemplu, Eurowag procesează volume mari de date de la 100.000 de unități telematice instalate în ​​autoturisme și camioane. Mai nou, oferă şi două tipuri de bază de dispozitive de colectare a datelor pentru mașinile electrice.

Unul dintre avantajele telematicii destinate vehiculelor electrice este monitorizarea și facturarea ciclului de reîncărcare la stațiile de încărcare publice, la sediul companiilor și acasă. De exemplu, telematica poate determina consumul de energie într-un anumit punct pe baza datelor de încărcare a bateriei, fără a fi nevoie de o stație de încărcare inteligentă sau un contor electric costisitor.

Un alt produs de mobilitate ecologică este așa-numitul mod EV, care face parte din Sygic GPS, o aplicație de navigație globală. Aplicația de navigație permite plăți pentru încărcare la aproape 300.000 de puncte de încărcare în toată Europa, inclusiv prețuri actualizate și detalii despre disponibilitate.

În același timp, Eurowag și-a extins rețeaua de peste 15.000 de stații de alimentare pentru a include stații care oferă carburanți alternativi, precum gazul natural, LNG și CNG. La începutul acestui an, compania a anunțat un acord de parteneriat cu Pitpoint, un furnizor olandez de carburanți ecologici, și a adăugat la rețeaua sa trei noi stații de LNG din Belgia și Olanda.

Articole similare

Ad