Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Finaliștii anului 2021 au fost testați cu succes pentru premiul IFOY

Cel mai mare test de intralogistică în același timp și cel mai dur din lume a avut loc săptămâna trecută la Dortmund. 17 candidați la premiul internațional de intralogistică și stivuitorul anului (PREMIUL IFOY) au fost supuși la 5 zile de testare în mai multe etape. Niciodată nu au mai fost atât de multe produse și soluții în finală pentru „Oscarurile intralogisticii”, și asta în ciuda pandemiei. Aproape 600 de participanți au participat la IFOY TEST DAYS timp de 5 zile.

Noile dezvoltări de la Arculus, Cargotec Engineering, HAI ROBOTICS, Hänel, H + E Produktentwicklung, HHLA Sky, filiala BMW idealworks, Interroll Group, NIMMSTA, OPPIDUM TIC, STILL, SYNAOS, VOLUME Lagersysteme și WAKU Robotics au fost prezente pe arena de testare în hala 4 a partenerului IFOY, Messe Dortmund.

În perioada 22-26 martie, candidații din a 9-a ediție a competiției au fost testați critic de un tester oficial, o echipă de cercetători și juriul internațional, dintre care unii erau conectați digital. Reprezentanții celor 14 producători au primit certificatele „Best in Intralogistics” pentru nominalizații lor de la Gordon Riske, președintele Consiliului de administrație al Asociației VDMA de manipulare a materialelor și intralogistică.

În TEST CAMP Intralogistics, aproape 100 de experți în logistică din industrie, comerț și servicii logistice au testat finaliștii din acest an, precum și nominalizați din anii precedenți în sala de 8.400 m2. De la stivuitoare și echipamente tehnologice de depozitare până la AGV-uri (vehicule ghidate automat) și software, oferte speciale și soluții de la 5 start-up-uri, un total de peste 30 de produse și soluții au fost disponibile în arena de testare.

La începutul auditului IFOY în trei etape pentru candidați, a fost din nou testul IFOY orientat către practică de către expertul olandez în intralogistică Theo Egberts. El a comparat finaliștii cu soluțiile și echipamentele relevante din competiție. Camioanele industriale au trecut prin teste de conducere și funcționale standardizate, inclusiv protocolul de testare IFOY care cuprinde mai mult de 80 de criterii, care ia în considerare factori precum sustenabilitatea, economia, siguranța și ergonomia candidaților. În a doua parte a auditului, cercetătorii au efectuat IFOY Innovation Check. Oamenii de știință de la Fraunhofer IML și de la universitățile tehnice din München și Dresda au evaluat candidații în ceea ce privește relevanța pieței, beneficiile pentru clienți, tipul de execuție și gradul de inovație. Auditul a fost încheiat prin evaluarea celor 26 de jurați. Membrii juriului, jurnaliști specializați de pe toate continentele, au primit toate rezultatele testului IFOY, precum și IFOY Innovation Check pentru vot.

O noutate în acest an: testul live al interfeței VDA 5050. Premiera mondială a așa-numitei AGV Mesh-Up a VDMA Association for Materials Handling and Intralogistics a avut loc ca parte a TEST CAMPS Intralogistics. Pe o zonă de acțiune, experții participanți au putut urmări diferite AGV-uri de la diferiți producători care au condus sub un sistem de control uniform și au comunicat printr-un limbaj comun de date. Proiectul este inițiativa unui grup de utilizatori și producători de AGV sub coordonarea asociației germane a industriei auto (VDA) și a Asociației VDMA pentru manipularea materialelor și intralogistică. Producătorii Arculus, DS AUTOMATION, Grupul KION cu marca STILL, SAFELOG, Siemens și SSI Schäfer au fost reprezentați în acest test.

Pentru a proteja toți participanții de infecția cu coronavirus, a fost dezvoltat un concept cuprinzător de siguranță și igienă pentru IFOY TEST DAYS 2021 și publicat pe www.ifoy.org. Toți participanții au făcut teste rapide de antigen. Pentru a oferi experților străini intralogistici, care nu au putut călători din cauza pandemiei, șansa de a oferi o perspectivă asupra IFOY TEST DAYS, organizația IFOY AWARD a dezvoltat un concept digital format din transmisiuni live și scurte videoclipuri despre candidați, puse pe canalele de socializare IFOY AWARD.

Nici participanții la TEST CAMP Intralogistics și nici candidații nu vor afla cine a câștigat un premiu IFOY în timpul IFOY TEST DAYS. Ei vor trebui să aștepte până la IFOY AWARD NIGHT. Data va fi anunțată în timp util.

Articole similare

Ad