Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Krone își propune să tragă copiii spre transporturi

Producătorul de semiremorci vrea să sprijine apariția unor generații viitoare de șoferi profesioniști printr-un nou proiect, în centrul căruia se află personajul Harald Kronie, disponibil și în magazinele de produse personalizate Krone Shop, care explică în mod prietenos și copilăresc, dar captivant, lumea vehiculelor grele și oportunitățile pe care le oferă ea. Ca și modelul său de la Krone TV, Kronie Harald este îmbrăcat numai în albastru, iar copiii din ziua de azi știu că dacă pun acest personal pe caseta Kronie aud o poveste interesantă, deoarece atunci conținutul este descărcat din cloud și redat direct.

Dar în prima sa înregistrare audio Kronie Harald nu îi duce pe cei mici într-o lume de basm, ci în lumea captivantă a vehiculelor comerciale. Băieții mai ales, dar și numeroase fetițe de vârstă preșcolară, sunt fascinați oricum de echipamentele mari ca excavatoarele sau camioanele. Iar Kronie Harald vizitează împreună cu micuțul Jan o fabrică de semiremorci de basm, prima aventură fiind cu bazinele gigantice de scufundare, în care „armura cavalerilor este oțelită pentru lupta de zi cu zi împotriva monștrilor și a sării de pe drum“.

Scopul noului personaj este, așadar, acela de a le vorbi copiilor despre lumea reală a camioanelor, remorcilor și transportului, într-un mod jucăuș, astfel încât ei să fie atrași de la o vârstă fragedă și să fie entuziasmați să aleagă o carieră de șoferi profesioniști sau ingineri.

În curând în Krone Audiothek vor apărea și alte episoade avându-l în prim-plan pe Harald în salopetă albastră.

Articole similare

Ad