Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Wielton vrea mai mult de la piața germană – și oferă mai mult

Producătorul polonez de semiremorci este prezent în Germania din 2017, dar de curând a decis să-și extindă activitatea pe această piață cu potențial uriaș și, prin intermediul unei companii cu sediul în Trebbin, va completa propria sa ofertă disponibilă până acum pe plan local, dar și oferta Langendorf, constructor care aparține din 2017 Grupului Wielton.

Pentru început compania poloneză va oferi prelate, semiremorci container, semiremorci platformă, basculante, containere cu role, șasiuri tandem interschimbabile și kituri, toate configurate în funcție de cerințele clienților.

Astfel, Wielton își propune să concureze cu cei mai importanți producători europeni de semiremorci, inclusiv cu cei germani, bazându-se și pe o rețea extinsă de service-uri partenere autorizate, prin care și aprovizionarea cu piese de schimb se va face rapid.

În Germania producătorul polonez va opera independent de Langendorf, oferind mai ales vehicule speciale, trailere joase și basculante.

Și, așa cum declară Jacek Stokowski, director de export în cadrul Wielton, ca urmare a acestor demersuri s-au și înregistrat primele comenzi semnificative din 2021, de pe piața germană.

Articole similare

Ad